Ervaringen met lego huren

Zelf je ervaring delen met het huren van lego bij Brickmonster? Klik hier.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 68 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Heel vlot verlopen, mooie keuze uit bouwsets.

Rated 5,0 out of 5
23 februari 2024

Ik raad deze mensen zeker aan, alles was in orde, mijn zoon heeft veel plezier gehad met het bouwen.

Bob Vanhoomissen

grote tevredenheid

Rated 5,0 out of 5
17 februari 2024

Tevreden over alle facetten: regeling ophalen en terugbrengen, mogelijkheid bijhuren handleiding, duidelijk en goed geordende bakjes. Voor herhaling vatbaar.

Boone

Gewoon fantastisch…

Rated 5,0 out of 5
11 februari 2024

Heel duidelijke communicatie, snelle reactie op mails, netjes verpakte sets, heel vriendelijke ontvangst, heel correct met de waarborg, soepele omgang met de vraag om de set nog een weekje langer te houden, … Ik kan, zelfs als ik heel goed zou zoeken, geen slecht woord zeggen over Brickmonster.

Vijf sterren meer dan verdiend…

Tom

Antwoord door Brickmonster

Super bedankt Tom! Heel heel fijn om te lezen!

Heerlijke manier om een anders dure hobby toch uit te oefenen

Rated 5,0 out of 5
8 januari 2024

Ik koos voor mijn eerste legoset eentje van star wars. Het waren eigenlijk vier sets bij elkaar. De site om het te reserveren was heel duidelijk en gebruiksvriendelijk. De mailtjes die erop volgden om af te spreken voelden persoonlijk aan. Het vertrouwen was er meteen. Bij het ophalen kreeg ik nog een beetje uitleg en bij de set zaten ook nog handige tips en instructies voor tijdens het bouwen. De zorg die Jean en Lien duidelijk dragen voor deze sets werkt aanstekelijk, waardoor ik zelf ook heel secuur met de set omsprong. Het was een hele toffe ervaring en ik ga zeker nog andere sets boeken!

Vanessa

Leuk

Rated 4,0 out of 5
8 januari 2024

Vlotte afhandeling voor het ophalen en terugbrengen. Set was volledig, mooi gesorteerd en in zeer goede staat. Veel bouwplezier gehad met mijn zoontje. Komen we zeker nog terug!

Stan

top systeem!

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2024

Bedankt Jean en Lien, alles was zoals gewoonlijk tiptop in orde! Perfect systeem om dure en omvangrijke sets te huren!

Wouter

Legoset carrousel

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2024

Onze kinderen vonden de Legoset carrousel een geweldige set! Zeker een aanrader!

Christophe

Mooie en volledige set met heldere uitleg!

Rated 5,0 out of 5
28 december 2023

Tevreden met de manier waarop alles werd afgehandeld. Je betaalt een waarborg en krijgt deze teruggestort als alles in orde is. Heldere uitleg en instructies. En ook flexibiliteit om de initiële termijn te verlengen als de set beschikbaar is.

Sofie

Antwoord door Brickmonster

Heel leuk om te lezen Sofie! Fijne feestdagen 🙂

prima ervaring

Rated 5,0 out of 5
9 november 2023

vriendelijke mensen/voldoende uitleg/alle blokjes netjes gesorteerd in stevige bakken/ waarborg de volgende dag al terug gestort

Kortom: alles perfect geregeld en afgehandeld.

Niek

home alone huis

Rated 5,0 out of 5
25 oktober 2023

ik huurde het home alone huis. Alles zat netjes per kleur. In het begin wel wat zoekwerk op die manier maar alles was er. Fantastische set kan je zo voor een fractie van de aankoopprijs toch eens bouwen. Zo naar mijn kindertijd terug gezogen!

B.C.

Super service!

Rated 5,0 out of 5
10 oktober 2023

Je kan op een zeer vlugge tijdspanne mooie sets huren, dit voor alle leeftijden, en aan een degelijke prijs. Dit is zeker niet overal het geval. Brickmonster.be is top!

Gigi

Antwoord door Brickmonster

Heel fijn om te horen! Dank je wel 🙂

Prima service!

Rated 5,0 out of 5
17 september 2023

Zeer vlotte regeling en alles volgens afspraak. De set komt netjes gesorteerd en met duidelijke instructies. Prima service dus!

Diego De Witte

Titanic

Rated 5,0 out of 5
4 september 2023

Onze zoon van 9 is fan van Lego en van de Titanic. Toen we lazen dat we deze legoset voor enkele weken konden huren bij Brickmonster.be, waren we dus onmiddellijk enthousiast. Het enthousiasme is gebleven! Ontzettend leuke bouwervaring voor zowel onze zoon als voor ons. Aanrader!

Maaike

Rivendell

Rated 5,0 out of 5
30 augustus 2023

Bij Brickmonster was mijn ervaring echt top! Deze mensen zijn zo vriendelijk en behulpzaam en de Lego-set was in perfecte staat. LEGO Rivendell is een absolute aanrader, wat een prachtige set. Eén van de mooiste sets die ik al gebouwd heb. Ik kom hier absoluut terug voor mijn volgende bouwavontuur!

PV

Antwoord door Brickmonster

Heel fijn om te horen. We zijn ook grote fans van deze Rivendell set.

Kasteel van Harry Potter

Rated 5,0 out of 5
8 augustus 2023

Wat een beleving! Heel leuk maar wel wat werk: sorteren (je hebt er wel wat plaats voor nodig), bouwen … Maar de handleiding is gelukkig een stevige helper.

Je moet wel wat tijd hebben om het kasteel met al haar details op te bouwen, maar het resultaat mag er zeker zijn. Een echte aanrader voor een echte Legobouwer.

Lode Scheerder

Geweldige set, perfecte service!

Rated 5,0 out of 5
24 juli 2023

Fantastisch! Zeer goede service en communicatie. De gehuurde set (Lego Technics – Kraan alle terreinen) was perfect in orde. Zeer duidelijke instructies. Een echte aanrader!

Wietse B.

Antwoord door Brickmonster

Dank je wel Wietse! Superblij dat je je geamuseerd hebt met de set.

Super ervaring

Rated 5,0 out of 5
15 juli 2023

Super leuke ervaring, we hebben al 3 sets gerezerveerd. Echt een aanrader, als jij dicht bij Deinze of Gent woont, vriendelijke en duidelijke communicatie, alles is super georganizeerd. We zullen snel terug zijn voor een andere set 🙂

Olga

Voor herhaling

Rated 4,0 out of 5
10 juli 2023

Onze kleinkinderen hebben zich super geamuseerd, bij het opbouwen van hun Lego projecten.

Eerst was er een beetje ongerustheid als ze de dozen open maakten zoveel blokjes!

Maar met een beetje hulp van oma & opa, is alles zeer goed verlopen. ( we hebben de blokjes een beetje gesorteerd per grootte en model )

Ook het afbreken ging goed al dachten wij dat dit met pijn in hun hart zou zijn, maar we hebben er samen een gezellige afbraak van gemaakt.

Toch – Vanderstraeten Patrick

Antwoord door Brickmonster

Supertof om te lezen Patrick en heel fijn dat jullie er samen zo’n plezier aan hebben beleefd. Wat is er leuker dan samen zo’n bouwproject tot een goed einde brengen 🙂

GOED!

Rated 4,0 out of 5
26 mei 2023

Het bouwen van de set was heel leuk, de communicatie ging zeer vlot en heb rap de waarborg terug gekregen. Als ik ooit nog is een set wil huren zal dat zeker bij Brick Monster zijn!

Nemo

Magische ervaring met Hogwarts/Zweinstein!

Rated 5,0 out of 5
17 april 2023

De Hogwarts (Zweinstein) set bood een stevige maar leuke uitdaging! Ik had veel plezier met het ontdekken van alle verschillende bouwtechnieken (hoe ingenieus zitten de fundamenten in elkaar!, hoe creatief de verschillende manieren om torens te maken, …), met de prachtige glasramen, met de manier waarop je met hele kleine, simpele steentjes een feniks ineen knutselt, met het samen spelen met de zonen, en met het fotograferen en filmen van het eindresultaat.

We waren blij dat we de set twee weken hadden, zodat we de inspanningen wat konden spreiden. Het afbreken hadden we onderschat: zijn we toch ook een zestal uur mee bezig geweest.

Vlotte service van en communicatie met Jean en Lien van Brickmonster!

David

Antwoord door Brickmonster

Wat fijn om te lezen! De LEGO Hogwarts set is inderdaad een prachtige set! Al helemaal voor de Harry Potter fans 🙂

Rollercoaster vakantieplezier

Rated 5,0 out of 5
17 april 2023

Het was de eerste leer dat we een set huurden. Zoonlief heeft zich er prima mee geamuseerd en het bouwen mooi verdeeld over de verschillende dagen. Dit gaan we zeker nog doen!

Sofie

Antwoord door Brickmonster

Heel fijn om te horen Sofie! Tot binnenkort 😉

Top concept

Rated 5,0 out of 5
20 maart 2023

Supertevreden van de keuze sets en het vlotte verloop van de afhaling! Elke keer opnieuw een voltreffer…

Aline

Huur van set T Rex met poort

Rated 5,0 out of 5
26 februari 2023

Fantastische mensen om mee te handelen. Mooie sets om te huren. Correcte afspraken wat betreft ophalen en terugbrengen. Mijn kleinzoon is superfan en kijkt al uit naar de volgende huur.

Mortier Ginette

Antwoord door Brickmonster

We zijn heel blij met zo’n superfan! Tot de volgende keer 🙂

Hogwarts castle

Rated 4,0 out of 5
26 februari 2023

Het was superleuk om te bouwen alleen de tijdsdruk was een beetje irritant. Uiteindelijk klaargeraakt in ongeveer 5 dagen.

Reken voor het afbreken zeker 4u.

Wel een aanrader om samen met het gezin te bouwen! Je kan jammer genoeg er niet mee spelen de ventjes zijn te klein

Mila D.

Antwoord door Brickmonster

Hoi Mila. Hogwarts is inderdaad een grote set. Een weekje is zeker nipt en het hangt ervan af met hoeveel je kan bouwen maar we zijn heel blij dat je er toch bent geraakt.

top

Rated 5,0 out of 5
23 februari 2023

een aanrader! een weekje bouwplezier gehad! zeer verzorgde set, duidelijke instructies, aangenaam contact en vlotte communicatie. dit gaan we zeker nog eens doen.

yves

Antwoord door Brickmonster

Dank je wel Yves! Heel tof om te horen 🙂

Uitmuntende service

Rated 5,0 out of 5
20 januari 2023

Wij huurden de legoset De Boomhut, die overigens vele malen mooier is dan op de prentjes, en hadden veel plezier in het samen bouwen.

Jean en Lien offerden een uitstekende service. De set was ook handig gesorteerd en volledig.

Hadewijch Vandenheede

Lamborghini

Rated 5,0 out of 5
20 januari 2023

We hadden een fijne Kerstvakantie dankzij de Lamborghini van Brickmonster. Onze 10-jarige zoon vond het heerlijk om te bouwen en te zoeken. Het resultaat was dan ook verbluffend en boven alle verwachtingen. Bedankt! Op naar de volgende!

Ellen Robert

Vlotte build

Rated 4,0 out of 5
5 januari 2023

Loopcoaster. Vlotte build. Kinderen van 10 en 12 hebben deze op 2a3 dagen zelf in elkaar gestoken. Klein beetje hulp waar het nodig was.

Lasseel Diego

Tof concept, vriendelijke vlotte communicatie

Rated 5,0 out of 5
30 december 2022

We huurden voor het eerst bij Brickmonster en zullen zeker nog huren. Gemakkelijk reserveren online, vriendelijke en snelle communicatie. Heel duidelijke instructies. Leuk concept om grotere lego items te kunnen bouwen! Aanrader.

Iris

Aanrader!

Rated 5,0 out of 5
30 december 2022

Eerste keer dat we lego huurden. We kozen voor het spookhuis set 10273. Vlotte reservering, snelle en aangename communicatie. Heel duidelijke instructies en een complete set. We komen zeker terug.

Severine
Winkelwagen