Ervaringen met lego huren

Zelf je ervaring delen met het huren van lego bij Brickmonster? Klik hier.

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Zeer toffe ervaring

Rated 5 out of 5
10 augustus 2022

Hele fijne manier om grotere legosets te bouwen zonder het zelf aan te kopen. De hele set zat in een praktische box, de legoblokjes waren per kleur gesorteerd. Alles is vlot verlopen, zow de reservering als de communicatie en het terugstorten van de waarborg. Een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Felicia Denys

Een hele uitdaging, maar met veel voldoening nadien

Rated 5 out of 5
7 augustus 2022

We huurden voor onze zoon voor de tweede keer een set bij Brickmonster.
De communicatie verliep, zoals de vorige keer, erg correct en snel.
De grote Millennium Falcon was een enorme uitdaging, maar gaf nadien erg veel voldoening. Een minimum huurtijd van twee weken is wel aan te raden, net zoals ze aangeven op de site.

E. Roets

Antwoord door Brickmonster

De Millennium Falcon is inderdaad een enorme LEGO uitdaging! Maar heel leuk om te zien en horen dat het toch gelukt is!

Elfjes kastelen! Een topper!

Rated 5 out of 5
7 augustus 2022

Hoewel we het elfenkasteel huurden voor ons dochtertjes van 7 en 5, werd het toch een hele toffe gezinsactiviteit. Blokjes zoeken, aangeven, helpen bouwen. 😁 Een echte aanrader voor jong en oud.
Na het bouwen kon er nog volop met de 2 elfenkastelen en de elfjes gespeeld worden.

Sofie Steyaert

Antwoord door Brickmonster

Heel leuk om te horen Sofie! We horen wel vaker dat ouders en grootouders eigenlijk ook gewoon graag meebouwen en er een ganse gezinsactiviteit van maken! En dat er achteraf nog volop mee gespeeld wordt is alleen maar mooi meegenomen.

top ervaring

Rated 5 out of 5
7 augustus 2022

Het was onze eerste keer dat we Lego huurden en het was een top ervaring. We kozen voor Brickmonster omdat hier op de site ook alles al mooi uitgelegd stond nog voor we er heen gingen. Het maken van de boomhut bood onze zoon een echte uitdaging, ook omdat hij na 2 weken reeds terug moest. Ook tijdens het huren was er steeds leuke en duidelijke communicatie. Eenmaal gemaakt was het echt een prachtstuk. De details zijn echt verbluffend. We doen dit zeker nog eens.

Saar

Antwoord door Brickmonster

De boomhut is inderdaad een prachtige set en komt uit de LEGO Ideas reeks. Dat zijn sets die door LEGO gebruikers zelf ontworpen zijn en waarbij LEGO beslist om ze ook effectief als volwaardige set uit te brengen. We zijn heel blij dat we je nog terugzien in de toekomst 🙂

Fantastische service

Rated 5 out of 5
4 augustus 2022

Heel goed concept met een fantastische service (vlotte afhaling en terugbrengen + waarborg; heel vriendelijk)

Mike

Ninjago City Gardens: hele leuke set

Rated 5 out of 5
27 juli 2022

Zeer leuke set met ontzettend veel toffe details en verborgen zaken.
Leuke afwisselende bouwtechnieken.

Eva Roelant

Antwoord door Brickmonster

Dank je wel Eva! Dit is ook één van onze favorieten! Heel kleurrijk, elk deel van de toren gebruikt andere originele bouwtechnieken!

Wij zijn fan

Rated 5 out of 5
26 juli 2022

De zonen voelen zich stilaan te groot voor sportkampen. Ze blijven liever thuis, maar dan loert de verveling om de hoek. Als ze zo’n mooie, uitdagende set kunnen huren, zijn ze wel een weekje zoet en kunnen wij ongestoord thuiswerken. Win-win! De Ninjago City Gardens en Harry Potter
Diagon Alley zijn prachtige sets. Je kijkt je ogen uit op de details.

Nele C.

Leuk idee!

Rated 5 out of 5
25 juli 2022

Ideaal voor de kinderen tijdens de vakantie! De Lego zit mooi volgens kleur gesorteerd in handige bakjes. Ideaal als je eens een grote set wil bouwen maar er geen honderden euro’s voor wil betalen om het uiteindelijk maar eenmalig te maken.
Uit losmaken en sorteren achteraf gaat vlotter dan gedacht.
Wij hebben al enkele sets gehuurd en telkens was er een heel correcte service en vlotte communicatie. Heel vriendelijke mensen.
Een echte aanrader!

Sofie Remue

TOP

Rated 5 out of 5
24 juli 2022

Kort samengevat, ik kan mij enkel aansluiten op de andere reviews! Zeer vriendelijke mensen, goede huurprijs, tof concept en een heel leuke ervaring!

Dimi

Antwoord door Brickmonster

Dank je wel Dimi! Heel leuk om te horen 🙂

Leuke gezinservaring

Rated 5 out of 5
22 juli 2022

We huurden reeds meerdere malen mooie Legosets bij Brickmonster. Leuke ervaring voor het hele gezin! Brickmonster zorgt voor duidelijke info en een stipte opvolging van de boekingen!

Leen Sanders

Antwoord door Brickmonster

Heel fijn om te horen Leen! Bedankt en tot binnenkort 🙂

Top-concept!

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

Wij zijn fan! Dit was onze eerste kennismaking met het huren van Lego en het was meteen een succes ! Happy kids hier in huis!
Toegankelijk voor iedereen, correcte service, leuke bouwsets! Een echte aanrader!

Eva L. en kids

Tof

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

Het was tof om goedkoop met Lego te spelen

Wout

Super vriendelijke ontvangst en correcte afhandeling van de afspraken, verdient een 10 !!!

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

Alle legosets aankopen om te bouwen is voor ons onmogelijk, liever huurden wij een set, sorteerden de meeste stukjes en mijn man bouwden een volle week aan de Millennium Falcon en amuseerden ons zó goed dat we soms tot 1u ’s nachts doorwerkten en onszelf moesten verplichten om te stoppen en te gaan slapen. Gaan we in de toekomst zéker nóg doen !!!

Herwig&Riet Van Eynde-Wouters

Antwoord door Brickmonster

Fantastisch om te horen! En wat een toewijding 🙂

super speelervaring

Rated 5 out of 5
18 juli 2022

goede service, leuke legosets, veel puzzelplezier samen met de kinderen. in 1 woord: TOP!

Sabine Michiels

Geen vakantie zonder Brickmonster!

Rated 5 out of 5
18 juli 2022

Onze zonen bouwen graag, maar spelen er nadien niet meer mee. Elk hoekje van hun kamer staat al vol met stof verzamelende Lego. Gelukkig ontdekten we Brickmonster. De sets zijn uitdagend, volledig en netjes!

Lieselot Van den Berge

Antwoord door Brickmonster

Heel fijn om te horen en tot binnenkort 🙂

Mooie sets, goede service

Rated 5 out of 5
17 juli 2022

Prijs/kwaliteit ben je hier goed af. Ze hebben een mooi aanbod aan Lego sets tegen een goede huurprijs. Al twee grote sets uitgeleend en steeds waren alle benodigde stukjes aanwezig. Wij zijn tevreden en komen nog terug!

Dorien en Pieterjan

Top!

Rated 5 out of 5
17 juli 2022

Super concept! Super uitgewerkt!

Lucas

Keer op keer fantastische ervaring!

Rated 5 out of 5
17 juli 2022

Het begon met de bouw van de Taj Mahal. Onze dochter kreeg de microbe te pakken en bouwde sindsdien nog enkele gehuurde sets.
Steeds verloopt alles heel vlot, de afspraken verlopen zonder problemen.
Fijn dat deze ‘winkel’ bestaat!

Severine Laevens

Antwoord door Brickmonster

Dank je wel, Severine! Superfijn om te horen!

Zalige service

Rated 5 out of 5
28 juni 2022

Ik huurde de Mos Eisley legoset (mijn zoontje is gek van alles met Star Wars en deze set heeft heel veel speciale figs). Bij het bouwen waren er per ongeluk 2 stukjes afgebroken. We hebben dit gewoon gemeld bij binnenbrengen en we dachten dat we dit gingen moeten betalen maar de mensen van Brickmonster hebben dit met de glimlach voor hun rekening genomen. Dat vinden wij nu eens een zalige service!

Bruno

Antwoord door Brickmonster

Dag Bruno, heel erg bedankt om je ervaring te delen! We weten dat zoiets altijd kan gebeuren tijdens het bouwen. Heel fijn dat je het liet weten, dat geeft ons de kans om de stukjes snel te vervangen. En in dit geval hadden we de stukjes zelfs op voorraad liggen dus dat was snel gepiept 🙂

Top initiatief

Rated 5 out of 5
11 juni 2022

Ogen zijn nog maar open, ochtendmodus nog op maar kon niet wachten om te starten! Bedankt Brickmonster voor de talloze legosets om te huren

SD

LEGO Taj Mahal

Rated 5 out of 5
29 mei 2022

Danku Brickmonster voor de geweldige uitvinding van Lego-verhuur! Binnen de 2 weken stond de Taj Mahal hier recht. Nu terug afbreken en op naar de volgende doos…

Sophie

Lego huren is de max

Rated 5 out of 5
22 mei 2022

Wie wil nu een springkasteel op zijn communie als je ook een legoset kan huren bij Brickmonster ! #nagenieten. ❣️

Valentine

Wat een succes

Rated 5 out of 5
23 april 2022

Ik had de Star Wars Falcon voor mijn zoons gereserveerd als verrassing. Dat was een ongelooflijk succes. Ze hebben zo goed samengewerkt en gebouwd….zonder ruzie… en dat uren aan een stuk. Op een week was hij klaar en dan hebben we hem nog een weekje laten staan om te bewonderen. Absolute aanrader!!! En bij Brickmonster vonden wij alles superduidelijk en goed geregeld! Dit gaan we nog doen.

Julie

Manual vergeten

Rated 5 out of 5
13 februari 2022

We hadden de Rollercoaster gehuurd en hadden er de instructies bijgevraagd. We hebben er niet aan gedacht dit te controleren bij afhalen en bij thuiskomst merkten we dat instructies er niet bijzaten. We hebben dit gemaild en toen zijn ze dit direct nog kosteloos komen brengen.

MVW

Piano

Rated 5 out of 5
23 juni 2021

Wij huurden de Lego Piano. Zeer mooie set! Alles mooi duidelijk in een box. Maar vooral zeer vriendelijke mensen bij Brickmonster

Willem

Brickmonster fan

Rated 5 out of 5
25 mei 2021

Brickmonster, wij zijn fan! Dankzij deze inventieve mama en papa, geen verveling hier tijdens het mottig regenweer. Lego huren en bouwen, echt een topinitiatief! Wij huren zeker eens opnieuw.

Elien b
Shopping Cart